Hyaluronové sérum

Kyselina hyalurónová je organická látka nepostrádateľná pre živé organizmy. V koži zaisťuje intenzívnu hydratáciu a minimalizuje negatívne pôsobenie voľných radikálov a starnutie pleti. Jej extrémne vysoké a jedinečné schopnosti viazať na seba vodu využíva medicína aj kozmetický priemysel pri výrobe prípravkov určených na starostlivosť o pokožku tváre i celého tela.

Prečo potrebujeme kyselinu hyalurónovú?

Nachádza uplatnenie všade tam, kde v dôsledku procesu starnutia dochádza k úbytku podkožného tukového tkaniva. Počas procesu starnutia pokožky, ku ktorému dochádza už po 25. roku života, obsah kyseliny hyalurónovej v koži postupne klesá a tým pokožka stráca schopnosť udržovať vodu, čiastočne vysychá, a dochádza k zmenám jej štruktúry. Výsledkom je strata elasticity – pleť prestáva byť vypnutá a objavujú sa drobné aj hlbšie vrásky. Kyselina hyalurónová dokáže tieto prejavy zmierniť a pokožku viditeľne omladiť.

Saloos hyalurónové sérum

je jedinečným kokteilom účinných látok pre celkové omladenie pleti. Ako jeden z mála prípravkov na trhu obsahuje špičkové hyalurónové sérum od Saloos vyvážený komplex oboch druhov kyseliny hyalurónovej. Zatiaľ čo nízkomolekulárna kyselina pôsobí na pokožku dlhodobo, vysokomolekulárna sa stará o okamžitý účinok prípravku. Jej najvyššia možná koncentrácia okamžite hydratuje, vyhladzuje povrch pleti, aktívne pôsobí proti vráskam a dokáže minimalizovať drobné jazvy.

Patenovaný anti-age komplex

Patentovaný anti-age komplex Fucocert dokáže podporiť regeneráciu pokožky a vrátiť jej sviežosť aj dokonale žiarivý vzhľad. Súčasne chráni bunky pred oxidatívnym stresom a pôsobí proti podráždeniu pleť. Predlžuje hydratáciu na maximum a viditeľne minimalizuje vrásky.

Ako používať sérum?

Sérum má ľahkú gélovú konzistenciu a vďaka tomu sa rýchlo vstrebáva. Nanáša sa ráno a večer na vyčistenú pleť samostatne alebo ako podklad pre ďalšiu starostlivosť napríklad bio pleťový olej Saloos, ktorý podporí svojimi vysoko hydratačnými účinkami a súčasne neruší žiadnu vôňu. Výborne nahradia aj drahé podkladové prípravky pod make-up.

Hyalurónové sérum je certifikovanou prírodnou kozmetikou, ktorú spoznáte podľa symbolu CPK. Vzhľadom na čisto prírodné zloženie ho výborne znáša všetky typy pleti vrátane citlivej.