Extra bio šípkový olej

Tento luxusný a veľmi jemný olej možno použiť ako alternatívu denného aj nočného výživného krému či séra. Je vhodný pre pleť aj celé telo.

Bio šípkový olej patrí medzi najúčinnejších bojovníkov s vráskami, vyniká tiež svojimi regeneračnými a hydratačnými účinkami. Je bohatý na antioxidanty, steroly a vitamíny, ktoré bojujú s voľnými radikálmi a spomaľujú proces starnutia pokožky. Obsahuje vysoké množstvo karotenoidov a polynenasýtených mastných kyselín a udržiava stabilnú hladinu hydratácie a zabraňuje vysúšaniu pleti.

Je mimoriadne vhodný najmä pre pleť zrelú, náročnú, citlivú až problematickú. Výborne pomáha pri vyhladzovaní jaziev všetkých druhov, napr. po akné či chirurgickom zákroku. Zaručuje luxusné starostlivosť všetkým typom pleti.

Náš Extra bio šípkový olej je novinkou na slovenskom trhu. Charakteristický je vysokým obsahom karotenoidov, ktoré mu dodávajú typickú sýto oranžovú farbu. Vďaka tomu pleť aj ľahko tónuje a predovšetkým zjednocuje jej prirodzený odtieň. To oceníte ako pri bežnom dennom používaní, ako aj v boji s pigmentovými škvrnami. Budete mať jemne zvýraznenú a zjednotenú farbu pleti, vysvetľuje Jiří Harašta, majiteľ značky Saloos, popredného českého výrobcu aromaterapeutické biokozmetiky.

Extra bio šípkový olej je získavaný modernou metódou CO2 extrakciou. Nejedná sa o žiadne chemické spracovanie, je to veľmi šetrný spôsob výroby bio rastlinného oleja pomocou oxidu uhličitého, ktorý je získavaný pri skvapalnení vzduchu. Vlastnosti Extra bio šípkového oleja spracovaného CO2 extrakciou sú porovnateľné s olejmi lisovanými za studena. Olej má navyše vďaka karoténoidom krásne sýtu farbu a príjemné šípovej arómu.

Celkom iste oceníte aj jeho úspornosť, stačí ho použiť menšie množstvo, než ste u olejov zvyknutí, a možno ho tiež riediť s inými kvalitnými rastlinnými olejmi.

Rady a tipy:

  • Extra bio šípkový olej miesto krému
  • Ak stále bez výsledku skúšate pleťové krémy proti vráskam, vymeňte ich za Extra bio šípkový olej. Obsahuje mastné kyseliny, ktoré podporujú stavbu buniek, vitamíny aktívne podporujúce tvorbu kolagénu a vyšší podiel karotenoidov bojujúcich s pigmentovými (tzv. Stareckými) škvrnami.
  • Pokožku zanecháva zamatovo hebkú.
  • Olej jemne vmasírujte do vopred vyčistenej a navlhčené pleti, ľahšie sa tak nanáša a vstrebáva.

Používajte ho v malom množstve na tvár a dekolt každé ráno a večer, budete prekvapení jeho kúzelnými účinky.

Olej kúpite TU.